SON DAKİKA



Haber > Magazin > Halsey, mantıya aşerdi

Halsey, mantıya aşerdi

27 Nisan 2021 Salı - 16:55




Damak tadıyla da tam anlamıyla bir Türk olan Halsey, nane ve kırmızı biber ekleyip çektiği mantı ziyafetini sosyal medyadan paylaştı. Amerikalı şarkıcı, sosyal medyada hesabından sık sık Türk lezzetlerini paylaşıyor.





Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın'la birlikte ilk bebeğine kavuşmak için sabırsızlanıyor.

Geçtiğimiz yıl "Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Ancak yaptırdığım DNA testinde yüzde 11'lik bir oranla Türk olduğumu öğrendim. Bu oran bile baklavayı sevmek için yeterli" diyerek Türk hayranlarının gönlünü fetheden yıldız, Türkiye ziyaretinde de lezzetlerimize hayran kalmıştı.

Türkçe öğrenmeye de başlayıp artık bizden biri olup çıkan 26 yaşındaki Halsey, önceki gün de aşerdi. Kız bebeğini kucağına almak için gün sayan ABD'li yıldızın aşerdiği yemek ise mantıydı.

Alev Aydın kimdir?

Senaryo yazarı Alev Aydın, Small Shots (2017), Controller and HipMen: Los Angeles (2017 filmlerinin senaristi olarak biliniyor.

ABD'li şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi, senaryo yazarı Alev Aydın'dan bir bebek beklediğini bir Instagram paylaşımıyla duyurmuştu. Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan şarkıcı bir dizi fotoğrafını "Sürpriz" mesajıyla birlikte paylaşmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap