SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise'ye gönderme mi yaptı?

Hadise'ye gönderme mi yaptı?

21 Ağustos 2021 Cumartesi - 11:26




Hadise ile yakın zamanda ayrılan Kaan Yıldırım, sosyal medyadan üstsüz bir fotoğraf paylaştı. Yakın arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu, yaptığı yorumla dikkat çekti. Hadise için gönderme yaptığı düşünüldü. POSTA yazarı Uğur Alkapar da bu konuyu köşesine taşıdı.





Hadise’nin Kaan Yıldırım’dan ayrılmasına sebep olarak gösterilen iddialardan biri de “Kaan beni çok yordu” diyen şarkıcının sevgili baskısından bunalmış olmasıydı.

Hadise’nin yakın dostlarına “Her şeyime karışıyordu. İşime, fotoğraflarıma, sosyal medya hesaplarıma” diye dert yandığı konuşuluyordu.

Geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu’nun yakın dostu Kaan Yıldırım’ın üstsüz pozuna yaptığı şu yoruma çok gülen oldu...

“Üstün çıplak fotoğraf koydun bişi demedim, bir de üstüne dişlerini göstererek mi gülüyosun!!! Hem de bacakların görünürken (!) Sanırım ayrılıcaz!”

Ancak bunu espri olarak görmeyip biraz önce bahsettiğim Yıldırım’ın Hadise’nin fotoğraflarına karıştığı iddiasıyla dalga geçtiğini düşünenler de oldu.

Belki hiç ilgisi yok ve bu ikilinin kendi arasında bir şaka. Ama geçmiş bitmiş bir ilişki hakkında yanlış anlamalara neden olabilecek bir paylaşımın ne gereği var? Hassas davranıp bunu düşünmeleri gerekmez miydi?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap