SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise'den milyonluk dans

Hadise'den milyonluk dans

11 Temmuz 2021 Pazar - 11:47




Kaan Yıldırım ile ilişkisini noktalayan Hadise Mehmet Dinçerler'le yaşadığı aşk iddialarına yanıt vermedi ama mini elbisesiyle yaptığı dans şovu beğeni topladı.





Kısa bir süre önce Kaan Yıldırım ile yollarını ayıran Hadise, Mehmet Dinçerler ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Mehmet Dinçerler'le Bodrum'da eğlenirken görüntülenen Hadise magazin basınından kaçamadı. Dedikodular aldı başını yürüdü, Hadise'den ise konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. 

Herkesin merak ettiği soru ise" Hadise ile Mehmet Dinçkol aşk mı yaşıyor" oldu.  Hadise'den bir açıklama beklerken ünlü şarkıcıdan bambaşka bir paylaşım geldi. 

"O ZAMAN DANS"

Aşk haberlerine kulak tıkayan şarkıcı, siyah mini elbisesi ile dans ettiği anları sosyal medya hesabında paylaştı. 'Hay Hay' adlı şarkısının 15 milyon dinlenmesini kutlayan Hadise dans şovuyla sosyal medyaya damga vurdu.

Hadise, 'Hay Hay' şarkısının15 milyon izlenme sayısına ulaşmasını sosyal medya hesabında yayınladığı bir video ile kutladı. Siyah mini elbisesiyle dans ettiği anları Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcı, paylaşımına "#HayHay 15 Milyon! O zaman dans" notunu ekledi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap