SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise’den cesur hareket!

Hadise’den cesur hareket!

22 Ocak 2021 Cuma - 10:21




Hadise, yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. Makyajsız olarak çekimleri tamamlayan Hadise, ‘Kendimi makyajsız da çok beğeniyorum’ dedi.





Son dönemde özel hayatı ile magazin manşetlerinde ilk sırada yerini alan Hadise, bir markanın reklam filmi için kamera karşısına geçti. Sıfır makyaj ile reklam çekimlerini tamamlayan Hadise, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“İLK KEZ…”

Şimdilerde O Ses Türkiye Rap programında jüri koltuğunda oturan Hadise, “Kadınları yüreklendirmek istedik. İlk kez bir reklam filminde makyajsız kamera karşısına geçildi, o da bendim. Bundan gurur duyuyorum” dedi.

Makyaj konusuna takıntılı olmadığını belirtip sözlerine devam eden güzel popçu, “Reklamda makyajsız bir Hadise görüyorsunuz. Hepimiz kadınlar olarak makyaj yapmayı seviyoruz. Ama sosyal medyada makyajsız olarak fotoğraf paylaştığım da oldu. Kendimi makyajsız da çok beğeniyorum” ifadelerini kullandı.

İşte Hadise’nin yer aldığı reklam filminden o kare…

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap