SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güzelliğim annemden

Güzelliğim annemden

28 Ağustos 2022 Pazar - 10:12




'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, iki yıllık ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Özgü Kaya, güzelliğinin annesinden geldiğini açıkladı.





'Üç Kız Kardeş'in 'Türkan'ı Özgü Kaya, güzelliğinin annesinden geldiğini, genetik olduğunu söyledi.
Kaya "Annemden bana geçen bir alışkanlık, evimde güzellik için yetiştirdiğim bitkilerim, aloe veralarım var.

'İYİ BESLEN, İYİ HİSSET, İYİ GÖRÜN' 

Doğal kürler yapıp uyguluyorum. Hayat mottom: İyi beslen, iyi hisset, iyi görün" dedi
Geçtiğimiz günlerde Akmerkez'de görüntülenen ve meslektaşı Burak Serdar Şanal’la biten ilişkisiyle alakalı konuşan Kaya, ”Güzel giden bir ilişki vardı, bitti. Her ilişki gibi. Şu an bekar ve mutluyum” ifadelerini kullandı.
Güzel oyuncu, "Mahmut Kırmızıgül’le ile baş başa yemek yemişsiniz. İlişki mi, iş toplantısı mı?" sorusuna, "Şu an bekar ve mutluyum. Bir şey söylemeyeyim özel hayatımla ilgili. Biriyle bir şey olursa görürsünüz” yanıtını verdi.
26 yaşındaki Kaya, "İlişkiyi kabul ediyor musunuz?" sorusunu ise; "Teşekkür ederim siz nasılsınız? Dediğim gibi bu aralar bekarım" şeklinde cevapladı. Özgü Kaya’nın, "Kendinizi nerede görmek istersiniz? Türkan Şoray’a benzetiliyorsunuz?" sorusuna ise, "Türkan Şoray’a çok benzetiyorlar, evet. Şu an için olduğum yerden mutluyum” cevabını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap