SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güzel uygulama

Güzel uygulama

29 Nisan 2015 Çarşamba - 10:56








Can Karyağdı göreve geldikten sonra Trabzonspor adeta ezber bozdu. Can ile birlikte medya departmanında bulunanlarda da bir değişim, dönüşüm oldu. Trabzonspor medya departmanı bir ilke daha imza attı. Gençlerbirliği maçı için kafilede bulunan gazetecilere akşam yemeği verdi.

Yemekte medya departmanı olarak Nuri Bekar görevliydi.

Gazetecilere müthiş bir misafirperverlik gösteren Nuri Bekar'a teşekkür ediyoruz.

Yemek fikrinin babası kim olursa olsun, kimlerin bu çorbada tuzu biberi olmuşsa onlara da ayrıca teşekkürler. Bu uygulamanın deplasmanlarda devam edeceğinin müjdesini de bizler vermiş olalım.

ATALAY'IN KATKISI


Öncelikle Final Four finalinin Trabzon'da yapılmasını sağlayan Mehmet Atalay'a tebriklerimizi sunup, teşekkürlerimizi iletiyoruz. Trabzon'da Avrupa kupası finali oynanmışsa, bunda aslan payı şüphesiz Atalay'ındır. Atalay, Trabzon şehrine hem ekonomik hem de manevi yönden önemli katkılar sağladı.

Şimdi Mehmet Atalay yok.

Bakalım bundan sonra Trabzon'da spor anlamında ne gibi büyük turnuvalar, etkinlikler organize edilecek? Bakalım bu açık Atalay'sız nasıl kapanacak?

Bir teşekkür de tüm Türkiye'ye o heyecanı yaşatan Trabzonspor Medical Park basketbol takımına. Hepsi süperdi. Bu kez Avrupa kupası olmadı ama inşallah bundan sonra olur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap