SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güzel şarkıcı kansere yakalandı

Güzel şarkıcı kansere yakalandı

01 Temmuz 2021 Perşembe - 09:34




Dizi oyuncusu Canan Ergüder gibi meme kanserine yakalanan güzel şarkıcı Şimal, hastalıkla olan mücadelesini kazandı. Şimal, güzel haberi sevenlerine peruğunu çıkararak verdi.





Güzel şarkıcı Şimal meme kanseri ile mücadeleyi kazandı.

Şimal, kanser olduğunu duyurmuş ve kemoterapiye başladığını belirtmişti. Ünlü şarkıcı güzel haberi yine sosyal medya hesabından peruğunu çıkararak duyurdu. Kanseri yendiğini belirten Şimal, "O kadar mutluyum ki test sonuçlarım geldi. Hiç kitlem kalmamış. Dua eden herkese teşekkür ederim. Bugün benim doğum günüm." ifadelerini kullandı.

"BENİ İLK KONSERİMDE PERUKLU MU YOKSA PERUKSUZ MU GÖRMEK İSTERSİNİZ"

Sevenlerinin desteğiyle zor günleri atlatan Şimal kanseri yendi. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü şarkıcı gözyaşları içinde kanseri yendiğini söyledi. Kafasındaki peruğu çıkartıp "Artık kurtuldum" dedi. 

Şimal ayrıca hayranlarına konser müjdesi de verdi. Güzel şarkıcı, "İlk konserimde beni peruklu mu peruksuz mu görmek istersiniz. Yorumlarınızı bekliyorum" diye sorarak hayranlarının nabzını yokladı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap