SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güzel bir düğün yapacağız inşallah

Güzel bir düğün yapacağız inşallah

07 Mart 2024 Perşembe - 11:12




Son olarak 'Baba' dizisinde kamera karşısına geçen Tolga Sarıtaş, yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi etmişti. Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk geçtiğimiz haftalarda ise nişanlanmıştı. Mutlu bir ilişki süren ikiliden Tolga Sarıtaş önceki gün Etiler’de görüntülendi. Ayak üstü gazetecilerle sohbet eden Sarıtaş kendisine yöneltilen evlilik sorularına yanıt verdi.





Tolga Sarıtaş, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Mayruk'a 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifinde bulunmuştu.

Yakışıklı oyuncu ve güzel modacı, 22 Şubat akşamı ise ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir törenle nişanlanmıştı.

Mutluluğu yüzlerinden okunan ünlü çift, nişan töreninde çekilen kareleri sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti.

Zeynep Mayruk, transparan detayları olan beyaz bir takım tercih ederken; Tolga Sarıtaş ise düz siyah bir takım elbise giymişti.

Nikah masasına oturmak için hazırlık yapan ünlü çiftten 32 yaşındaki Tolga Sarıtaş, önceki akşam Etiler'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Sarıtaş, gazetecilerin nişan ile ilgili soruları karşısında; "Çok güzel geçti çok şükür.

Ailelerimizin huzurunda güzel bir törenle gayet güzel bir nişan oldu. Uzun zamandır da birlikteliğimiz devam ediyor zaten biliyorsunuz. Çok heyecanlandım" açıklamasında bulundu.

Evlilik planları da sorulan oyuncu, şu ifadeleri kullandı: Haberiniz olur, biz henüz kararlaştırmadık tarihi. Uygun bir zamanı aramızda ayarlayarak güzel bir düğün de yapacağız inşallah.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap