SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güvercin Uçuverdi'ye özel gala!

Güvercin Uçuverdi'ye özel gala!

31 Mart 2015 Salı - 13:37




Beyaz perdede yerini alan “Güvercin Uçuverdi” filmi oyuncuları Samsun’da hayranları ile buluştu. Gala gecesinde renkli görüntüler yaşandı. 





Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) gala klasiklerine bir yenisini daha ekleyerek “Güvercin Uçuverdi” filminin Samsun galasını yaptı. 27 Mart tarihinde vizyona giren ve oyuncularının Atalay Demirci, Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ayşen Gruda, Erdal Tosun, Gökçe Özyol, Gökhan Yıkılan ve Ali Erkazan olan konusunda hayatı boyunca pilot olmak isteyen ancak bunu bir türlü başaramamış bir halk otobüsü şoförü Yüksel Güvercin’in hikayesini anlatan ‘Güvercin Uçuverdi’ filminin başrol oyuncuları Atalay Demirci ve Tuvana Türkay Yeşilyurt AVM’de sevenleriyle buluştu.

Gala öncesi konuşan komedyen Atalay Demirci, “Bir Samsunlu olarak bizim için şu an sizlerle birlikte bu filmi izlemek bizim için bir onur ve gururdur. Birlikte film izlemek keyifli olacak. Valimizi teşekkür ediyorum. İlk defa bir vali ile birlikte film izleyeceğiz. Birçok yere gittik ama genelde kaymakamlarla birlikte filmi izledik” dedi. Atalay’ın, “Valimiz bize bir jest yaptı ve salonda bulunanların hepsine mısır ısmarlıyor” sözleri izleyenleri güldürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap