SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum!

Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum!

23 Şubat 2024 Cuma - 11:45




Son olarak 'Alparslan: Büyük Selçuklu' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Hande Subaşı, 21 Şubat'ta 40'ıncı yaşına girdi. Bir mekanda doğum günü kutlanan Subaşı'nın partisine, birbirinden ünlü isimler katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Subaşı, yeni yaşıyla ilgili duygularını aktardı.





Ünlü oyuncu Hande Subaşı, önceki gün 40'ıncı yaşına girdi. Doğum gününü ailesi ve yakın dostlarıyla kutlayan Subaşı'nın bir restoranda düzenlenen partisine; Mustafa Ceceli, Selin İmer, Halil İbrahim Ceylan, Burcu Kara, Fırat Parlak, Kerem Cem ve Sena Seçen gibi isimler katıldı.

Subaşı'nın çok eski arkadaşı olan oyuncu ve şarkıcı Keremcem, gazeteciler ile bir araya gelerek “Hande çok eski arkadaşım, daha önce birlikte şarkı söylemiştik. Şimdi de doğum gününe geldim. Buradan doğum gününü kutluyorum Hande'ciğim" dedi.

"SET ÇIKIŞI DİREKT BURAYA GELDİM"

Set çıkışı ayağının tozu ile doğum günü partisine gelen başarılı oyuncu Burcu Kara da mekan girişinde muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap