SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gürültü kavgasında 1 kişi öldü

Gürültü kavgasında 1 kişi öldü

07 Temmuz 2016 Perşembe - 17:26




Gaziantep'de Türk ve Suriye uyruklu iki komşu geç saatte gürültü yaptıkları iddiasıyla kavgaya tutuştu. Kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.





Olay, gece saatlerinde Gaziantep Şahinbey ilçesi Nuri Pazarbaşı Mahallesi Bekçi Abbas Sokakta meydana yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Türk ve Suriye uyruklu iki komşu arasında geç saatte gürültü yaptıkları dolayısıyla tartışma yaşandı.

Kısa sürede sokağa taşınan ve kavgaya dönüşen olayda Suriye uyruklu Bilal Hacı (24), göğsünden aldığı bıçak darbesi ile yere yığıldı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan Bilal Hacı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İki komşu arasında "gürültü yaptın" nedeni ile çıkan kavgada hayatını kaybeden Suriye uyruklu Bilal Hacı’nın cesedi Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, cinayet şüphelisi U.A. ise kaçtı. Olay sonrası fazla uzaklaşamadan polis tarafından yakalanan şüpheli U.A, sorgulanmak üzere Gaziantep Emniyet Müdürlüğü cinayet büro amirliğine götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap