SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güle güle büyük usta

Güle güle büyük usta

04 Nisan 2015 Cumartesi - 11:38




Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan  son yolculuğuna uğurlandı. Usta isim için çin ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu





Hastalığına yeniş düşüp Acıbadem Hastanesi’nde 66 yaşında hayata gözlerini yuman Kayahan için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlendi. Törene Kayahan’ın arkadaşları, çok sayıda sanatçı ve sevenleri katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı AV. Murat Hazinedar çelenk gönderdi. Kayahan’ın çok güzel şeyler yaptığını kaydeden Arif Sağ ,”Kayahan çok güzel şeyler yaptı, çok güzel şeyler bıraktı” dedi. Opera sanatçısı Hakan Aysev ise, “Çok büyük bir değer. Çok büyük bir kayıp. Onun değimiyle o adını gerçekten göklere ve yüreklere yazdı” diye konuştu. Törende bir konuşma yapan Suat Suna da, “Çok büyük bir kayıp. Yeri zor dolacak hatta dolmayacak. Biz baba oğul gibiydik” ifadelerini kullandı. Nilüfer de çok üzgün olduğunu ve Kayahan’ın 35 yıllık arkadaşı olduğunu söyledi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap