SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gözde Türker düğün için tarih verdi

Gözde Türker düğün için tarih verdi

15 Nisan 2021 Perşembe - 11:34




Ünlü oyuncu Gözde Türker, önceki gün Emirgan’da yürüyüş yaparken görüntülendi. Keyfinin yerinde olduğu görülen güzel oyuncu sevenlerine evlilik müjdesi verdi.





ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in başrol oyuncusu Gözde Türker,  önceki gün Emirgan’da görüntülendi. Venüs adını verdiği köpeğiyle birlikte sahilde yürüyüş yapan Türker, gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

“DİZİ MUHTEŞEM GİDİYOR..”

Başrolünü oynadığı dizi hakkında konuşan Türker, “Dizi muhteşem gidiyor Çok güzel yorumlar alıyoruz. Her şey yolunda çok yoğun bir tempomuz var. Pandemi içinde mesleğimizi yapabilmemiz benim ve ekip arkadaşlarım için büyük bir şans” ifadelerini kullandı.

“ÇOK GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ OLDU..”

25 yaşındaki Türker, “Dizinin macerası nasıl başladı?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Maceramız baya önce başladı. Pandemiden dolayı süreç biraz uzadı. Kasım’da sete başlamıştık. Şu an birkaç bölüm önden gidiyoruz. Bir anda olmadı. Bizim şansımıza oldu. Metin üzerinde ve oyuncu arkadaşlarımla çok fazla çalışma fırsatım oldu. Normalde dizilere çok fazla çalışma fırsatı bulamıyoruz. Ancak bu dizi için çok güzel bir başlangıç oldu.”

“KÖTÜ KARAKTER OLMASINA RAĞMEN GÜZEL YORUMLAR ALIYORUM..”

Dizide Harika Manyaslı karakterini canlandıran güzel oyuncu, karakterini severek oynadığını söyledi. Türker, “Kötü bir karakter ama alt hikayesi çok dolu olduğu için hayattan bir sürü şey barındırıyor. Ön yargılı davrandığımız insanların arkasında aslında bir sürü hikayeler yatıyor. Benim için bir oyuncu olarak bunu ortaya çıkarmam beni mutlu ediyor. Kötü bir karakter olmasına rağmen seyircilerden çok güzel yorumlar alıyorum” şeklinde konuştu.

Güzel oyuncu, “Oynadığınız karakter ile sizin karakter arasında bir alaka var mı?” sorusuna ise  “Yok. Çok alakasız” cevabını verdi.

“ÇOK FAZLA ÖRNEK ALDIĞIM İNSAN VAR..”

Oyunculuk üzerine örnek aldığı pek çok isim olduğunu söyleyen Türker, “Belli başlı tek bir isim vermeyim. Sokakta yürüdüğüm insanlar da dahil herkes benim oyunculuğumda bir malzeme. Çok fazla örnek aldığım insan var” dedi.

“SİNEMA ÇOK SEVDİĞİM VE İSTEDİĞİM BİR DAL..”

Gözde Türker, “Hedefleriniz var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:


“Tabii ki var. Ben 9 yaşında tiyatro ile başladım. Yine tiyatro ile devam ediyorum. Şu an pandemiden dolayı yapamıyorum. Çok uzak kaldım. Çok da özledim. Şu an dizi yapma şansına eriştim. Fakat hem tiyatro, hem dizi, özellikle sinema çok sevdiğim ve istediğim bir dal… Devam edeceğim aynı şekilde. Olabildiğince fazla iş ve deneyim olsun isterim. Güzel şeyler olacak.”

“KÖTÜDEN DE ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM..”

Tiyatro kökenli olan Türker, “Özellikle takip ettiğiniz bir tiyatro oyunu var mı?” sorusuna “Bence bir oyuncu olarak tek bir tarafa yönelmek doğru değil. Ben kötüden de iyiden de çok şey öğreniyorum. Seçici değilim. Özenli olmak gerekiyor tabii ama herkesten bir şey almak mümkün” cevabını verdi.

“TEMMUZ’DA İNŞALLAH EVLENECEĞİZ..”

Parmağındaki tek taş yüzükle dikkat çeken Türker sevenlerine evlilik müjdesi verdi. “Temmuz’da inşallah evleneceğiz” diyen Türker, “Çoğun yoğun çalıştığımız için bir türlü evlenemiyoruz” sözleriyle Temmuz’da evleneceğini açıkladı.

Sevgilisinin mesleği merak edilen ünlü oyuncu, “O diş hekimleriyle çalışıyor. Bizim sektörden değil” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap