SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Görgüsüzlüğü ile çete çökerten bir Dilan Polat profili!'

'Görgüsüzlüğü ile çete çökerten bir Dilan Polat profili!'

04 Kasım 2023 Cumartesi - 15:21




CNNTÜRK sunucusu Göksu Öngören Özgür'ün, İstanbul polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra savcılığa sevk edilen Dilan Polat'la ilgili canlı yayında yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu.





Haklarında 'Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet' suçlarından soruşturma başlatılan Engin-Dilan Polat çifti, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Sosyal medyada paylaştığı videoların ardından ünlenen ve eşi Engin Polat ile kara para aklamakla suçlanan Dilan Polat, bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu.

CNNTÜRK sunucusu Göksu Öngören Özgür ve CNNTÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, operasyonun ilk saatlerinde canlı yayında soruşturmaya ilişkin ayrıntıları aktarmaya başladı. Bu esnada Göksu Öngören Özgür’ün, Dilan Polat'la ilgili yorumu dikkat çekti. Görgüsüzlüğü ile çete çökerten bir Dilan Polat profili

 

Göksu Öngören Özgür, Dilan Polat için şunları söyledi:


Türkiye’nin de merakla beklediği bir konu oldu. Bir yanı magazinsel bir hal aldı, bir yanı ise yargı sürecinde. Şöyle bir durum da var; paylaşımları, influencer olma yolunda ilerleyen bir isim. Şöyle söyleyelim mi? Görgüsüzlüğü ile çete çökerten bir Dilan Polat profili.

  Görgüsüzlüğü ile çete çökerten bir Dilan Polat profili

 

Sunucu Özgür'ün bu sözleri, bir anda sosyal meydanın gündeminin ilk sıralarında yerini aldı. O anların videosu paylaşılarak, altına yüzlerce yorum yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap