SON DAKİKA



Haber > Magazin > Giresunspor’da rehavet yasak

Giresunspor’da rehavet yasak

05 Eylül 2016 Pazartesi - 11:00




Asbaşkan Eren, ilk iki haftalık periyotta sergilenen futbol ve alınan sonuçlardan memnun olduklarını ifade etti





GİRESUNSPOR Asbaşkanı Sacit Ali Eren, 20162017 sezonuna iyi bir giriş yaptıklarını ifade etti. Eren, “İki haftada dört puan çıkardık. Bu altı puan da olabilirdi. Altınordu karşısında kazanmaya yakın taraftık. İkinci haftada ise taraftarımız önünde Balıkesirspor’u zorlu 90 dakikanın ardından 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetimizi aldık” dedi. Rehavete kapılmadan yollarına devam edeceklerini bildiren Asbaşkan Eren, “İki haftalık periyottan memnunuz. Ancak bu bizde rehavet yaratmayacak. Bence, oyuncularımızın Altınordu ve Balıkesirspor maçlarındaki performansları, 10'un üzerinde transfer yapmamıza rağmen sezon öncesi çok iyi çalıştığımızın göstergesi" dedi. Lige verilen milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini açıklayan Eren, şöyle dedi: "Karabük ile hazırlık maçında karşılaştık. Bu mücadelede eksiklerimizi gördük. Yerinde bir ara olduğunu ve bizim için verimli bir hafta geçirdiğimizi söyleyebilirim. Zamanla daha iyi olacağız. Bunun sözünü açık yüreklilikle verebilirim.”

Kombinelere ilgi gösterilmeli

Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren, kombine satışlarının devam ettiğini belirterek, "İlk maç olmasına rağmen statta 4 bine yakın taraftar vardı. Taraftar sayımız her geçen gün daha da artmalıdır. Taraftarlarımızın kombinelere ilgi göstererek, takımlarına destek olmalarını bekliyoruz. Giresunspor, taraftarlarıyla vardır. İnşallah el ele sezon sonunda hep birlikte güleceğiz" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap