SON DAKİKA



Haber > Magazin > Genç sevgiliyle ilk kez görüntülendi!

Genç sevgiliyle ilk kez görüntülendi!

12 Haziran 2021 Cumartesi - 09:24




Hadi Hadi Meleğim Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile olan olaylı ilişkisine nokta koyduktan sonra kalbini İranlı genç sevgiliye kaptırdı. İkili beraber görüntülenince ne yapacaklarını şaşırdı!





Özcan Deniz, 50 yaşına merdiven dayamışken kalbini bu sefer 26 yaşındaki İranlı güzel Samar Dadgar'a kaptırdı. Aşkını coşkulu bir şekilde Instagram'dan haykıran Özcan Deniz ile Samar Dadgar ilk kez birlikte görüntülendi.

 

pic.twitter.com/VcW7MzXAZD — MB Stock (@MBuradaStock) June 11, 2021

Kameraları fark edince sakin kalmaya çalışan Özcan Deniz'in aksine Samar Dadgar'ın kaçacak yer araması dikkatlerden kaçmadı. İkili habercilerin ısrarlı sorularına ise cevap vermekten kaçındı.

"TAM KAYBETTİM DERKEN" AŞKI İRANLI GÜZELDE BULDU

Sevgilisinin fotoğrafının altına yorum yapan Özcan Deniz, "Tam 'kaybettim' dendiği an bulunansın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın… Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın… İyi ki de 'inatsın', sabırsın. Onca 'yok'luğa sahipleri arasında nadide bir 'var'sın…" ifadelerini kullanarak aşkını ilan etmişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap