SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fuhuşta Leyla ve Mecnun operasyonu!

Fuhuşta Leyla ve Mecnun operasyonu!

03 Haziran 2016 Cuma - 18:15




Kadınlara fuhuş yaptıran bir çete çökertildi. Çete kadınları 'Leyla' müşterileri de 'Mecnun' olarak adlandırarak polis takibinden kurtulmaya çalışmış.





Adana'da yurt dışından çalışmak için gelen kadınları tuzağa düşürüp fuhuş yaptıran, teknik takibe takılmamak için kadınları 'Leyla', müşterileri de 'Mecnun' olarak adlandıran şebeke, polisin yaptığı operasyonla çökertildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Gürcistan ve Rusya'dan çalışmak için Türkiye'ye gelen kadınların fuhuş şebekesinin eline düşüp, para karşılığı erkeklere pazarlandığı bilgisini aldı. Olayı araştıran Ahlak Bürosu ekipleri, yabancı uyruklu kadınların, fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlarından çok sayıda kaydı bulunan 45 yaşındaki Hatice D.'nin merkez Çukurova İlçesi'ndeki evinde tutulduğunu saptadı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Yapılan çalışmada çetenin teknik takibe takılmamak şifreli konuştuğunu, Hatice D.'nin telefonla arayıp "Mecnun oldum, Leyla'yı arıyorum" diyen müşterilere kadın gönderdiği ortaya çıktı. Bunun üzerine ekipler Hatice D. ile temasa geçti. D.'yi telefonla arayıp, "Mecnun oldum, Leyla'yı arıyorum" diyen polisler, kadın başına 250 liraya anlaştı. Evinin adresini veren Hatice D. ile buluşan polis, seri numaraları alınan parayı teslim etti. Parayı alan Hatice D. ile birlikte fuhuş yapmak için bekleyen Gürcistan uyruklu Vildani Darsania (21) ve Fatima Arachemia (40) ile Türk vatandaşı Fadime G. (40) gözaltına alındı.

Ahlak Bürosu'nda sorgulanan Hatice D., Gürcü kadınların Gürcistan uyruklu İbrahim A. (27) aracılığıyla yanına geldiğini söyledi. Hatice D.'nin ifadesi üzerine operasyonu genişleten polis, İbrahim A. ile fuhuş yaptırdığı eşi Tamari Lavilava'yı da gözaltına aldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap