SON DAKİKA



Haber > Magazin > Freni boşalan kamyon 12 aracı hurdaya çevirdi

Freni boşalan kamyon 12 aracı hurdaya çevirdi

27 Aralık 2015 Pazar - 18:16




Maltepe'de freni boşalan bir kamyon 12 aracı hurdaya çevirirken, kazada, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.





Maltepe'de feci kaza... Zümrütevler Mahallesi Cem Sokak içerisinde seyir halinde bulunan Adem K.'nin kullandığı 34 DK 9876 plakalı kamyon, sokak içerisinde freni boşalınca araçları hurdaya çevirdi. Sokaktan aşağı önüne gelen 12 araca çarparak ilerleyen kamyon bu sırada sokakta bulunan vatandaşlara da çarptı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Olayın ardından yaralanan vatandaşlar, ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kamyonun sürücüsü gözaltına alındı. Olay yerine gelen polis ise sokak içerisinde incelemelerde bulunarak, sokağı bir süre trafiğe kapattı. Kazanın şokunu yaşayan vatandaşlar, "Kamyon süratli bir şekilde aşağı doğru ilerlemeye başladı. Çok sayıda araca hasar verdi. Bazı vatandaşlar da yaralandı. Kazadan 5 dakika önce vatandaşlar camiden çıkmıştı. Şayet o zaman olsaydı büyük bir facia olabilirdi" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap