SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fizik tedavisi gören Demet Akbağ: Yılların acısı çıkıyor

Fizik tedavisi gören Demet Akbağ: Yılların acısı çıkıyor

11 Mart 2021 Perşembe - 12:11




Demet Akbağ ile Emel Müftüoğlu önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. İki usta sanatçı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.





Demet Akbağ ile Emel Müftüoğlu, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. İkili, fizik tedavisi için dışarı çıktıklarını söyledi. “Menisküs sorunum” var diyen Demet Akbağ, “İkimizin de doktoru aynı. Her şey iyi gidiyor ancak fazla ayakta kalmaktan dolayı bu kadar yılın acısı şimdi çıkıyor” diye konuştu.

Fizik Tedavisi Gören Demet Akbağ: Yılların Acısı Çıkıyor

“ÇOK GENÇ KAYBETTİK..”

Rasim Öztekin’in ani ölümüyle ilgili konuşan Demet Akbağ, ölüm haberini aldığında çok kötü bir gün geçirdiğini belirterek, “Çok ağladım. Söyleyecek hiçbir şey yok. Çok genç kaybettik. Çok erken gitti. Hepimiz çok üzgünüz” dedi.

Fizik Tedavisi Gören Demet Akbağ: Yılların Acısı Çıkıyor

“TÖREN OLURSA BİZ DE BULUNURUZ..”
 


Ses Tiyatrosu’nda yapılması planlanan cenaze töreniyle ilgili de şu ifadeleri kullandı:
“Pandemi nedeniyle güzel bir uğurlama da yapamıyoruz. Her şey yasak. Haber bekliyoruz. Eğer bir tören olursa biz de bulunuruz” ifadelerini kullandı.

“KALBİNDE PROBLEM VARDI..”

Rasim Öztekin’in çok genç kaybettiklerinin altını çizen Demet Akbağ, sözlerine şöyle devam etti:

“Kalbinde zaten problem vardı. Birkaç sene önce pil takılmıştı. Ameliyat olması gerekiyordu ama pandemi nedeniyle ihmal etmiş. Doktor kontrol için çağırmış ama bu dönemde hastaneye gitmek istememiş. Ani gelen bir kalp krizi onu aramızdan aldı. Hepimiz başı sağ olsun.”

Fizik Tedavisi Gören Demet Akbağ: Yılların Acısı Çıkıyor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap