SON DAKİKA



Haber > Magazin > Feyza Civelek'ten bomba aşk açıklaması

Feyza Civelek'ten bomba aşk açıklaması

23 Nisan 2021 Cuma - 11:38




Adını Feriha Koydum isimli dizide oynadığı Lara karakteriyle tanınan Feyza Civelek, Bebek'te yürüyüş yaparken magazinburada.net kameralarına yakalandı.





Feyza Civelek, formunu korumak için çıktığı Bebek yürüyüşünde magazinburada.net kameralarına yakalandı.

Pandeminin zor geçtiğini söyleyen Feyza Civelek, 'Artık evde sıkıldık, yaz gelsin istiyorum' açıklaması yaptı.

"YAZI AİLECEK KENDİ YAZLIĞIMDA GEÇİRMEK İSTİYORUM"

Yaza formda girmek için spor yapmayı ihmal etmeyen Feyza Civelek, "Yazın kalabalık yerlerden uzak duracağım, daha çok kendi halimde ailemle yazlığımda tatil yapmak istiyorum. Belki memleketim Hatay'a giderim" dedi.

YAZA BİR PROJE İLE GİRECEK

Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı 
ve Bir Umut Yeter isimli projelerde aldığı rollerle tanınan Feyza Civelek, görüşme aşamasında olduğu birkaç proje olduğunu önümüzdeki dönemde bir dizi ya da sinema filmiyle ekranlarda olacağının müjdesini verdi. 

"FORMUMU KORUYORUM"

Fit görüntüsüyle dikkat çeken Feyza Civelek, hemcinslerine de birtakım uyarılarda bulundu. Civelek, "Ben artık kilo vermiyorum formumu koruyorum. Bunun için Bebek'te yürüyüş yapıyorum. Kadınlar pandemi devam etse bile modunu yüksek tutmalı ve kilo vermeli ki yazın güzel güzel bikinilerini giyebilsin" şeklinde konuştu.


"MİDESİZLİK YAŞAMAKTANSA YALNIZ KALMAYI TEERCİH EDERİM"

Feyza Civelek, neden aşk hayatını durgun olduğu konusunda ise, "Haberleri takip ediyorum, kendi sektörümdeki insanların arkadaşların birbirlerinin eski sevgilileriyle beraber haberlerini görüyorum. Böyle bir midesizlik yaşamaktansa yalnız kalmayı tercih ediyorum" diyerek sektördeki insanlara ağır bir göndermede bulundu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap