SON DAKİKA



Haber > Magazin > Farah Zeynep Abdullah'tan bikinili poz

Farah Zeynep Abdullah'tan bikinili poz

09 Ağustos 2023 Çarşamba - 12:03




Ekranların başarılı oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, güneş banyosu yaptığı anları sosyal medya hesabından yayınladı.





Kariyerindeki başarısı kadar yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla da gündeme gelen oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son olarak ‘Bergen’ filmiyle izleyiciyle buluşmuştu.

Ekranım ig hikayem"

Şimdilerde tatilde olan Farah Zeynep Abdullah, Instagram sayfasından güneşlendiği anlara dair olan bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel oyuncu yayınladığı kareye "Ekranım ig hikayem" yazdı.

Farah Zeynep Abdullah’ın bikinili karesi takipçileri tarafından binlerce beğeni aldı. Farah Zeynep Abdullah'tan bikinili poz

"Çok teşekkür ederim"


Geçtiğimiz aylarda Farah Zeynep Abdullah’ın dudaklarına estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Farah Zeynep Abdullah sosyal medya sayfasından şu yanıtı vermişti, “Çok teşekkür ederim. Yok, yani dudak dolgusu olmayan son insanlardan biri benim galiba. Ama ben bu sabah düşündüm, ruj sürdüm ve dedim ki 'Tamam, yeterli" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap