SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fahriye ile boş günümüzdü, kararlaştırdık!

Fahriye ile boş günümüzdü, kararlaştırdık!

02 Ekim 2023 Pazartesi - 10:57




Ocak ayında ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti, Contemporary İstanbul'da kameralara yansıdı. Boş günlerinde sergiyi gezmeye geldiklerini söyleyen Özçivit, "Çok keyif aldım" dedi.





Rol adıkları 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışmalarının ardından 2017 yılında nikâh masasına oturan, 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit; ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu 18 Ocak'ta yaşamıştı.

"AİLEMİ ÇOK ÖZLEDİM"

Geçtiğimiz aylarda Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Özçivit, eşi ve çocuklarıyla yaptığı Bodrum tatili hakkında konuşarak; "Çok güzel geçti tatilimiz. Çocuklar ile bolca vakit geçirdim. Ben setlerden dolayı döndüm ama onlar hâlâ orada. Ailemi çok özledim. Yoğunluktan dolayı gidemiyorum, dedim artık gelin" ifadelerini kullanmıştı.




"MUHTEŞEM ESERLER GÖRDÜM"

Özçivit-Evcen çifti, son olarak Contemporary İstanbul'da görüntülendi. Birlikte sergiyi gezen ikiliden Özçivit, şöyle konuştu:
Bugün boş günümüzdü, Fahriye ile kararlaştırdık. Geldik, çok keyif aldım. Muhteşem eserler gördüm hepsi birbirinden güzel.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap