SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fahriye Evcen eski formuna döndü!

Fahriye Evcen eski formuna döndü!

14 Temmuz 2023 Cuma - 11:19




Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ve çocuklarıyla tatilde. Önceki gün Bodrum Kissebükü’nde demirledikleri lüks teknede görüntülenen 37 yaşındaki Evcen güzelliği ve formda fiziğiyle dikkat çekti.





2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alıyor.

Evliliklerini Karan adını verdikleri oğullarıyla taçlandıran ünlü çift şimdilerde ikinci çocuk heyecanı yaşıyor.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 6 ay önce Kerem ismini verdikleri ikinci çocuklarını kucaklarına almıştı.

Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan, Kerem ve aile dostlarıyla mavi yolculuğa çıktı.

Önceki gün Bodrum Kissebükü’nde demirledikleri lüks teknede görüntülenen çift, hem çocuklarıyla ilgilendi hem de denize girdi

Burak Özçivit kahvaltı öncesi küçük oğlu Kerem ile oynadı.İlk kez objektiflere yansıyan Kerem Özçivit’in abisi Karan’a benzerliği dikkat çekti.

Burak Özçivit suya çivileme atlamayı tercih etti. Fahriye Evcen iki doğum yapmasına rağmen düzgün fiziğiyle formda olduğunu gösterdi.

Ama eşi Burak Özçivit göbek bırakmıştı. Özçivit, eşi sudan çıkarken yardım etti ve havlu uzatarak onunla yakından ilgilendi.

Deniz keyfi sonrası baş başa güneşlenen çift, keyifli dakikalar geçirdi. 37 yaşındaki iki çocuk annesi oyuncu, fit haliyle adından söz ettirdi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap