SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evlilik yol arkadaşlığı demektir!

Evlilik yol arkadaşlığı demektir!

15 Şubat 2024 Perşembe - 11:03




Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden Deniz Çakır, geçtiğimiz eylül ayında Bilgehan Baykal ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü oyucnu, evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulundu.





Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk'un rol aldığı 'Tatavlada Son Dans' oyunu, önceki gün Merzifon'da yoğun ilgi gördü. Çakır, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

"SEVMEK GEREK"

14 Şubat'ın kendisi için hiç bir şey ifade etmediğini belirten 42 yaşındaki oyuncu, Sevgililer Günü'nü son derece ticari bulduğunu söyledi. Çakır, "Sevmek güzel bir şey, sevmek gerek. Sevdalandıysak sevdamızın peşine düşüp sarılmak gerekli" dedi.

"İNANDIĞIN BİRİ OLMASI ÇOK KIYMETLİ"

Tatlı bir evliliğinin olduğunu dile getiren Çakır, "Evlilik demek, yol arkadaşlığı demektir. Sevda arkadaşı bulup, inandığının birinin elini tutmak çok güçlü hissettiriyor. Bana iyi geliyor. Yaşam içinde insanlara olan inancımızı yitiriyoruz o yüzden inandığın biri olması çok kıymetli" sözleriyle eşine olan sevgisini ifade etti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap