SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evleniyorlar mı?

Evleniyorlar mı?

20 Haziran 2021 Pazar - 09:00




FOX TV ekranlarında iddialı başlayan ama erken final yapan Masumiyet dizisinden geriye İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'nün aşkı kaldı. İkilinin sette başlayan aşkları evliliğe doğru hızla gidiyor!..





Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan yalanladıkları ve hatta dalga geçtikleri aşk haberlerinin dumanı dağılmadan Magazin Burada’ya yakalanmış görüntüleri olay olmuştu.

Aşk iddialarını yalanlayan Masumiyet dizisinin yıldızları Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan’ı Bodrum’da el ele yakalayınca ikili inkar ettikleri aşklarını kamuoyuna açıklamak zorunda kaldı

İlayda Alişan bir AVM'de karşılaştığı habercilerin sorularına “İlişkimiz daha çok yeni Her şey yolunda. Çok mutluyuz. Daha fazla soru sormayın” diyerek ilişkisi hakkında konuştu.

SERKAY TÜTÜNCÜ İLAYDA ALİŞAN'I AİLESİYLE TANIŞTIRDI

Masumiyet dizisi setinde tanışan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü aşkı tam gaz devam ediyor. İlayda Alişan, hafta sonu için sevgilisi Serkay Tütüncü’nün yanına Alaçatı’ya gitti. Tütüncü, sevgilisi Alişan’ı abisi ve yengesiyle tanıştırdı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap