SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evleniyorlar mı?

Evleniyorlar mı?

05 Temmuz 2015 Pazar - 10:21




Kenan İmirzalıoğlu'ndan evlilik için ilk adımı sevgilisi Sinem Kobal'ı ailesiyle tanıştırarak atmış oldu.





Kısa süre önce dizinin bitmesiyle tatile çıkan Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı ailesinin içine sokması, "Evleniyorlar" yorumlarına neden oldu. Peki Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evleniyor mu?

Arda Turan ile evlilikten dönen Sinem Kobal, son olarak kalbinin kapılarını Kenan İmirzalıoğlu'na açmış, yakışıklı oyuncuyla Londra'da tatil yapmıştı. Önce Londra'da tatil kaçamağı yapan Kenan İmirzalıoğlu ise Londra dönüşü sonrasında Ankara'ya gitmişti. Yakışıklı oyuncunun bir süre sonra da Sinem Kobal'ı alarak Ankara'nın Üçem Köyü'ne aile ziyaretine gittiği öğrenildi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sevgilisini ailesiyle tanıştırması "Kenan İmirzalıoğlu evlilik için ilk ciddi adımı attı!" yorumlarına ve evliliğin yakın olduğu iddialarına neden oldu. Yakında yeni filmi Romantik Komedi 3'e başlayacak olan Sinem Kobal'ın da kırda dans ederken keyfinin yerinde olduğu pozunu paylaşması da iddiaları kuvvetlendirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap