SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evlendik diyerek şaşırtmıştı!

Evlendik diyerek şaşırtmıştı!

03 Mayıs 2021 Pazartesi - 11:44




Geçtiğimiz hafta yayınlanan programında “Mutluyum, ben evliyim kardeşim” diyen İbrahim Tatlıses, yeni açıklamalarda bulundu. İmparator, son açıklamasıyla kafaları karıştırdı.





İbo Show'un cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde İbrahim Tatlıses’ten sürpriz bir itiraf geldi. Ünlü sanatçı daha önce ‘asistanım’ dediği 26 yaşındaki sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı.

“GÜLÇİN BANA ÇOK İYİ BAKIYOR…”

Programın konuklarından Ebru Yaşar’ın “Sen nikâhlanmışsın” demesi üzerine Tatlıses, “Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim” dedi.

TATLISES'TEN EVLİLİK YANITI…

Ünlü sanatçı, sözlerinin yankı bulmasının ardından Hürriyet'e konuştu. Kendisinden 43 yaş küçük Karakaya ile resmi olarak nikâh masasına oturmadıklarını belirten Tatlıses, “Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği” dedi.

Daha önce Adalet Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’la resmi olarak nikâh masasına oturan Tatlıses, 'Gülçin Karakaya ile ilişkinizi resmiyete dökecek misiniz?' sorusuna ise “Zaman ne gösterir bilinmez” yanıtını verdi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap