SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eski hali yine gündem oldu

Eski hali yine gündem oldu

13 Aralık 2021 Pazartesi - 11:40




Akın Akınözü'nün kilolu olduğu dönemlerde çekilen fotoğrafı daha önce bir kere gündeme gelmişti. Geçmişte 50 kilo veren oyuncunun eski hali bir kez daha gündem oldu.





'Hercai' dizisi ile yıldızı parlayan ve son dönemin popüler isimleri arasında yer alan oyuncu Akın Akınözü, yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettirdi. Çocukluk fotoğrafları sosyal medyada gündem olan 31 yaşındaki Akın Akınözü'nün eski hali hayranlarını şaşırttı. O fotoğrafları görenler oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Ünlü oyuncu, daha önce verdiği bir röportajında; "Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim” ifadelerini kullanmıştı.

Daha önce 'Aslan Ailem' ,'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi dizilerde de oynayan Akın Akınözü ayrıca bu bedensel deneyimin 'iradeden' geçtiğine inandığını da sözlerine eklemişti.
 
Öte yandan uzun süredir Sandra Pestemalciyan ile aşk yaşayan oyuncu, bir dergiye verdiği röportajda; evliliğe dair düşüncelerini açıklamış ve şöyle demişti:

"Konumuz bile değil. Çünkü ikimiz de ortak hayalimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Eğer evlilik, bu ortak rüyanın bir parçası olursa o zaman bunu tüm kalbimizle karşılayacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap