SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eski aşk yeniden alevlendi!

Eski aşk yeniden alevlendi!

30 Aralık 2020 Çarşamba - 11:24




Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldız oyuncusu Demet Özdemir ile Çok Güzel Hareketler Bunlar’da yıldızı parlayan Oğuzhan Koç’un aşk yaşadığı iddiaları yeniden gündeme geldi.





Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Demet Özdemir hakkında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldız isminin, Çok Güzel Hareketler Bunlar’da yıldızı parlayan Oğuzhan Koç’la aşk yaşadığı iddiası yeniden gündeme geldi.

Yağmur Tanrısevsin ile birlikteliği evliliğe giderken sürpriz bir şekilde ayrılan Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yıl Yağmur Tanrısevsin’in yakın arkadaşı Demet Özdemir’le bir mekan çıkışında görüntülenmiş ve güzel oyuncuyu evine kadar bıraktığı ortaya çıkmıştı. Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in birlikte kameralara yakalanması ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı dedikodularına neden olmuştu. 

Çıkan haberlerin ardından aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan ikili hakkında yeniden aşk iddiaları ortaya atıldı.

RAHAT RAHAT GÖRÜŞMEK İÇİN EVİNİ TAŞIDI
Takvim’de yer alan habere göre; evini Bebek’ten Levent’e taşıyan Oğuzhan Koç’un ziyaretine gelen ilk isim, geçtiğimiz yıl kameralara yakalandığı Demet Özdemir oldu. İddialara göre, Oğuzhan Koç evini Demet Özdemir’le rahat rahat görüşebilmek için taşıdığı öne sürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap