SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eser Yenenler: İnsan sevgilisini tatilde tanırmış

Eser Yenenler: İnsan sevgilisini tatilde tanırmış

13 Nisan 2023 Perşembe - 09:59




Ünlü oyuncu Eser Yenenler, Miss Turkey 2015'te dördüncü güzel seçilen eşi Berfu Yenenler'e doğum günü sürprizi yaparak Roma'ya götürmüştü. Mutlu birliktelikleri devam eden çift, önceki gün yakın arkadaşları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın filminin galasına katıldı. Eser Yenenler, “Beni Roma’da çok gereksiz yürüttü" diyerek tatillerinden bahsetti.





Katıldığı güzellik yarışmasında tescillenen güzel Berfu Yenenler, oyuncu Eser Yenenler ile 2019 hayatını birleştirdi. Mutlu bir evliliği olan Berfu ve Eser Yenenler çifti, aynı yıl ilk oğulları Kuzey'i kucaklarına alırken, 2021'de de ikinci oğulları Mete'ye kavuştu.

GALA'DA GÖRÜNTÜLENDİLER

İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’yı buluşturan ‘Özür Dilerim’ filminin özel gösterimi önceki akşam gerçekleşti. Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti de galaya gelenler arasındaydı. İkili, “Merakla bekliyoruz filmi. Zaten hikaye sürecine hakimiz” dedi.

"ROMA'DA ÇOK GEREKSİZ YÜRÜTTÜ"

Roma tatilden bahseden Eser Yenenler, “Beni Roma’da çok gereksiz yürüttü. Ama o yürüme durumunu yemek yiyerek geçiştirdik. İnsan sevgilisini tatilde tanırmış. Biz evlenmeden önce de tatillere gittik. Gayet güzel ve eğlenceli geçiyor” dedi.


"BEN ORADA SADECE FİGÜRANIM"

Berfu Yenenler’in sosyal medya paylaşımları hakkında da konuşan Eser Yenenler, “Ben orada sadece figüranım. Influencer eşi olarak katılıyorum sadece. İçerikleri tamamen Berfu yazıyor ve düşünüyor” dedi.�

EŞİNE SÜRPRİZ YAPTI

Ünlü oyuncu Eser Yenenler, geçtiğimiz günlerde eşi Berfu Yenenler'e sürpriz yaptı. Doğum gününü kutlayan Berfu Yenenler, yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti.

"BENİM SENEM OLACAK"


Berfu Yenenler yaptığı paylaşımda, "18 yaşındaki küçük Berfu 10 sene sonra harika bir ailen oldu. 28 biliyorum ki benim senem olacaksın" ifadelerini kullandı.

Eşine sürpriz yapıp doğum gününde Roma'ya götüren Eser Yenenler de fotoğraflar paylaştı.

"ÖMÜRLÜK SEVGİLİM"

Eser Yenenler paylaşımın altına ise, "İyi ki doğdun biricik karım. Benim oyun arkadaşım, tatil arkadaşım, sahne arkadaşım, iyi ki doğdun. Birlikte nice yıllarımız, başarılarımız olsun inşallah benim ömürlük sevgilim!" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap