SON DAKİKA



Haber > Magazin > Erdal Özyağcılar geçmişi yad etti

Erdal Özyağcılar geçmişi yad etti

27 Ağustos 2020 Perşembe - 12:32




Dizi ve sinema oyuncusu Erdal Özyağcılar sosyal medya hesabını aktif kullanan sanatçılar arasında yer alıyor. Tecrübeli oyuncu yapmış olduğu son paylaşımla geçmişi yad etti.





Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Şükrü karakteriyle izleyenlerin gönlünde taht kuran ve yer aldığı dizi-sinema projeleriyle adını Türk sinema tarihine yazdıran Erdal Özyağcılar TBT gününe özel yapmış olduğu paylaşımla takipçilerini 1980’lere götürdü.

Eski fotoğrafların yer aldığı arşivi olduğu bilinen tecrübeli oyuncu, instagram hesabı üzerinden 1981 yılında çekilmiş fotoğraflarından birini paylaştı. Özyağcılar, hem kendisini hem de takipçilerini geçmişe götürürken fotoğrafa şu notu düştü:

“Karın ve bacak kaslarını çalıştıralım biraz...Haldun Dormen bu aralar form tutabilmek için haftanın üç günü Nişantaşı’ndaki spor salonunun yolunu tutuyor..kendisine zaman zaman “GECEYE SELAM” müzikalinde oynayan arkadaşlarıda eşlik ediyor.İşte böyle spor salonuna geldikleri gün bisiklet çalışmasında izliyorsunuz onları amaçları karın ve bacak kaslarını geliştirmek.Bisiklet üzerinde pedal çeviren sanatçılar.(soldan sağa Mustafa Alabora ,Erdal Özyağcılar,Kaya Sensev,Haldun Dormen,Gafur Uzuner.1981 efendim”


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap