SON DAKİKA



Haber > Magazin > En anlamlı bayramlaşma

En anlamlı bayramlaşma

24 Eylül 2015 Perşembe - 17:19




Çorum'da, valilik tarafından hazırlanan Dedeler ve Torunlar Bayram Buluşması projesi kapsamında, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar huzurevindeki yaşlıla





Kurban bayramı nedeniyle Çorum Valisi Ahmet Kara'nın öncülüğünde hayata geçirilen proje kapsamında dedeler ve torunların bir araya gelerek bayramlaşmaları sağlandı. Vali Atıl Uzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezindeki huzur evinde kalan yaşlıların ellerini öpen çocuklar bayramlarını kutladı. Programa İl Garnizon Komutanvekili Jandarma Albay Metin Özbek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan ile daire müdürleri katıldı.

Bayramlaşma programında bu yıl değişik bir konsept uyguladıklarını dile getiren Vali Kara, "Yaşlılarımızla çocuklarımızı yani dedelerle torunları bayramlaştırmak istedik. İstenen budur. Dini bayramlarımız dini, milli bayramlarda milli geleneklerimizdir. Bu geleneklerimiz millet olarak bizi birbirimize sevdiren bizi birbirimize kaynaştıran bizi birbirimizle yakınlaştıran günlerdir. Bizi bu bayrama eriştirdiği için Allah'a şükrediyoruz" dedi. Son aylarda artan terör olaylarını kınayan Vali Kara, Mina’da şeytan taşlama sırasında yaşanan izdihamda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap