SON DAKİKA



Haber > Magazin > Emre Altuğ’tan Burcu Çağrı açıklaması! O iddiayı yalanladı…

Emre Altuğ’tan Burcu Çağrı açıklaması! O iddiayı yalanladı…

25 Şubat 2021 Perşembe - 11:23




Emre Altuğ, eski manken Burcu Çağrı’nın “4 yıldır beraberdik” açıklamasını bir kez daha yalanladı. Ünlü şarkıcı, “Benim o kişiyle bir ilgim yok” dedi.





Emre Altuğ, önceki gün Ortaköy’deki bir motosiklet dükkanında görüntülendi. Ünlü şarkıcı, “Kadıköy tarafına geçeceğim. Trafik çok yoğun... Bir arkadaşımdan beni motosikletle bırakması için rica ettim” dedi.

Emre Altuğ’a eski manken Burcu Çağrı’nın “4 yıldır birlikteydik. Kimse ilişkimizi yok sayamaz. Bütün çevresi biliyordu. Fakat ayrıldık” sözleri hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı, açıklamaları yalanlayarak kabul etmediğini söyledi: “Benim o kişi ile bir ilgim yok. O çıkan haberler doğru değil.”

Emre Altuğ’tan Burcu Çağrı Açıklaması! O İddiayı Yalanladı…

NE OLMUŞTU?..

Emre Altuğ'un, manken Çağla Şıkel ile boşandıktan sonra aşk orucunu Burcu Çağrı ile bozduğu iddia edilmişti. Ancak Çağrı, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yapmış ve Altuğ'u etiketlediği gönderiye, Serdar Ortaç'ın 2002 yılında çıkardığı 'Çakra' albümünden 'Adam Gibi' şarkısının sözlerini eklemişti.


Emre Altuğ’tan Burcu Çağrı Açıklaması! O İddiayı Yalanladı…

Eski model, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma ise “Gün geçtikçe çoğaldı bağımız, dört senede. Seni çok seviyorum” notunu düşmüştü. Çağrı, yaptığı bu paylaşımı, “aşkını ifşa etti” şeklinde haber yapılınca silmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap