SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ekranlara geri dönüyor

Ekranlara geri dönüyor

06 Aralık 2020 Pazar - 10:35




Hakan: Muhafız dizisinin final yapmasıyla yeni projesi merak konusu olan Çağatay Ulusoy'un hayranlarını sevindirecek haber geldi.





30 yaşındaki başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, Show TV'de yayınlanan İçerde dizisinin ardından televizyon ekranlarına veda ederek dijital projelerde rol olmaya başlamıştı. Netflix'in Türk yapımı ilk dizisi Hakan: Muhafız'da rol alan genç oyuncu kısa sürede dünyada ses getirmişti.
4 sezon Hakan: Muhafız'da rol alan Çağatay Ulusoy'un projesinin final yapmasıyla yeni adresinin hangi dijital platform olacağı merak konusu olmuştu.
Amazon Prime yapımı Masumiyet Müzesi dizisinde rol alacağı iddia edilirken bambaşka bir platformdan resmi açıklama geldi.
BluTV, yeni dizisini "Bu haberi vermek için daha fazla bekleyemedik. 1960’lar Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi… Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, BluTV’nin ilk dönem dizisi Yeşilçam, 2021’de sadece BluTV’de" açıklamasıyla duyurdu. 
BluTV kurucusu ve genel müdürü Aydın Doğan Yalçındağ ise diziden “bugüne kadar yaptığımız en büyük prodüksiyon” olarak söz etti. 
Ayrıca projeye önemli isimlerin dâhil olduğunu belirtti. Bu isimlerin de önümüzdeki günlerde BluTV tarafından paylaşılması bekleniyor.
BluTV'nin paylaşımına Çağatay Ulusoy hayranları oyuncu istekleri damga vurdu. 
BluTV'nin paylaşımını Hazal Kaya ve Burcu Özberk hayranları akın etti. Hayranlar dizide Ulusoy'un rol arkadaşı olması için isteklerde bulundu. Gelen bu son haber ise, önümüzdeki yıl Netflix’in Mücadele Çıkmazı filmiyle ekranlara konuk olacak Ulusoy’un sıradaki projesinin Yeşilçam olacağını gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap