SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eğlence mekanlarına baskın: 11 gözaltı

Eğlence mekanlarına baskın: 11 gözaltı

13 Mart 2016 Pazar - 08:17




Şanlıurfa'da eğlence mekanlarına baskın yapıldı. Yapılan baskın sonucu 3'ü Suriye uyruklu 11 kişi kadın gözaltına alındı.





Şanlıurfa’da, polis çeşitli semtlerde bulunan eğlence mekanlarına baskın düzenledi. Baskınlarda izinsiz olarak eğlence merkezlerinde çalışan 3′ü Suriye uyruklu 11 kadın gözaltına alındı. Kent genelinde, huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘hırsızlık, yaralama, dolandırıcılık, gasp ve uyuşturucu kullanma’ gibi suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan şüphelilerin yakalanması için 140 polisin katılımıyla kent merkezindeki 16 uygulama noktası ile eğlence mekanlarına baskın yaptı. Polisin eğlence mekanlarına yönelik denetiminde izinsiz çalışan 3′ü Suriyeli 11 kadın gözaltına alındı. Uygulamalarda kentin meydanları ile merkezi noktalarında şüpheli görülen kişilerin kimlik ve üst araması yapılarak, araçlar kontrol edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap