SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eda Ece: Yasmin Erbil bana emanet

Eda Ece: Yasmin Erbil bana emanet

01 Eylül 2021 Çarşamba - 11:17




Yasmin Erbil, Yasak Elma dizisiyle anlaştı. Setten de ilk paylaşımını yaptı. Eda Ece ile poz veren Yasmin Erbil, o anı Instagram hesabından paylaştı. Eda Ece de Erbil’in fotoğrafını “O bana emanet” notuyla paylaştı.





Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay gibi isimlerin yer aldığı Nesrin Cavadzade ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin ise ayrıldığı Yasak Elma, sete çıktı. Dizinin yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ederken, kadroya yeni isimler dahil oldu.

Beşinci sezonda senaryonun ne yönde değişeceği merak edilirken, Eda Ece sosyal medya hesabından sezon çekimlerine dair eğlenceli anları paylaştı.

Ece'nin paylaşım yaptığı isimlerden biri ise diziye yeni katılan Yasmin Erbil oldu.

Eda Ece yaptığı yaz tatilinin ardından, yeni sezon çekimleri için İstanbul'a döndü. Bu yaz Amerika'ya giden ve tatilin keyfini süren Eda, sosyal medya hesabından yeni sezon çekimlerine dair kareleri yayınladı.

Ece, diziye yeni katılan ve dizide "Çağatay" karakterine hayat veren Berk Oktay'ın sevgilisini oynayacağı konuşulan Yasmin Erbil ile olan karesini, "Bana emanet Sezin" notuyla paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap