SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ece Sükan yine maske takmadı!

Ece Sükan yine maske takmadı!

23 Mayıs 2021 Pazar - 11:38




Oyuncu Ece Sükan, tüm dünyayı etkisi altına alan, yaklaşık 3.5 milyon insanın hayatını kaybetmesine neden olankoronavirüs salgınına rağmen bir kez daha maskesiz görüntülendi.





Ece Sükan, önceki gün müdavimi olduğu Bebek’te objektiflere takıldı. 44 yaşındaki oyuncu ve modacı, kendine özgü giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Güzel havayı fırsat bilip sahil hattı boyunca yürüyüş yapan Sükan'ın, 1.5 yıldır hayatımızda olan koronavirüs pandemisine rağmen maske takmaması pes dedirtti.
 
Geçtiğimiz şubat ayında, hafta sonu sokağa çıkma yasağında Kuruçeşme'de objektiflere takılan Ece Sükan, alışverişe gittiğini söylemişti.

Pandemi günlerinde maske takmaması dikkat çeken ünlü oyuncu, yöneltilen soruları yanıtsız bırakmış, gazetecilere selam vermekle yetinmişti.

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE MASKE TAKTI

Ece Sükan, Aralık 2020'de ise Kuruçeşme’de arkadaşıyla yürürken görüntülenmişti. Modacı, gazetecileri görünce cebinden maskesini çıkarıp takmıştı.

17 günlük tam kapanma sürecini Bodrum’da geçiren eski model, ayna karşısına selfie yaptığı kareyi Instagram hesabından paylaşmış, kahve ve nota emojileri koymuştu.

Bodrum tailinde sağlıklı beslenerek detoks yapan Sükan’a, takipçileri; “Yine çok güzel olmuşsun”, “Bu dönem sana çok iyi gelmiş” şeklinde mesajları göndermişti.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap