SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ece Sükan kafaları karıştırdı

Ece Sükan kafaları karıştırdı

18 Eylül 2020 Cuma - 09:18




Oyuncu ve stil danışmanı Ece Sükan ve eski sevgilisi Uğur Güven, önceki akşam Bebek'te aynı mekandan çıkarken görüntülendi.





Eski manken Ece Sükan, önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Cemiyet hayatının tanınan ismi Seben Koçibey'le akşam yemeği yiyen Sükan, mekandan Koçibey'le ayrıldı.

Otelden taksi ya da kendi özel aracı yerine eski sevgilisi Uğur Güven'in şoförlü aracıyla terk eden Ece Sükan, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Ece Sükan, muhabirlerin "Uğur Bey'in arabasıyla Bebek'ten ayrılıyorsunuz. Tekrar barıştınız mı kendisiyle?" şeklinde soruya "Yok, hayır. Barışma yok" cevabını verdi.

Aynı mekandan gece yarısı ayrılan Uğur Güven ise şoförlü aracıyla Bebek'ten tek başına ayrılacak gibi hareket etti.

Ece Sükan'dan yaklaşık iki saat sonra oteli terk eden Güven, mekanın az ilerisinde iki güzeli aracına aldı ve son sürat evinin yolunu tuttu.

YÜZÜNÜ SAKLAMAYA ÇALIŞTI!
Objektiflere yakalanan iş insanı, soruları yanıtsız bıraktı ve aracının güneşliği ile yüzünü saklamaya çalıştı.

Geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini noktalayan çiftten Ece Sükan, “Uğur'la ayrıldık ama medeni bir şekilde. Arkadaşlığımıza devam ediyoruz. O yüzden beraber gezebiliyoruz" şeklinde konuşmuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap