SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ece Erken ticarete atıldı

Ece Erken ticarete atıldı

25 Mart 2015 Çarşamba - 14:42




Üç hafta sonra anne olacak olan ünlü sunucu, bir alışveriş sitesine ortak olarak ticarete atıldı.





"KENDİ ADIMI KOYUYORUM"

Alışveriş sitesi Ece Erken şirket ortağı Demir Dillice ile önceki gün Kuruçeşme'deki bir mekanda basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Ece Erken bugüne kadar basın mensuplarının karşısına hep başka firmaların lansmanlarında çıktığını söyleyerek"bu benim lansmanım artık karşınıza iş kadını olarak çıkıyorum" dedi.

3 hafta sonra doğum yapacak olmasından dolayı alışverişe çok zor şartlarda çıktığını söyleyen Erken"bende artık alışverişi internetten yapıyorum. Bu site için de kendi adımı ortaya koyuyorum. Güvenilir ve herşeyi bulabileceğiniz bir site" dedi.

"İNTERNETE YATIRIM YAPTIM"

Diğer alışveriş sitelerinden farklarının sürekli interaktif olduklarını söyleyen Ece Erken "Temalı bir site bu her şey ayrı gruplar altında sıralandı. Diğer sanatçı arkadaşlarım inşaata yapımcılığa el atarken ben 3 hafta sonra doğacak olan oğlum Eymen'in şansına gelişen internete yatırım yaptım. Ben geçtiğimiz aylarda internetten kırmızı elbise siparişi verdim ama bana pembe istemediğim bir elbise geldi bizim sitemizde bu olmayacak tamamen güvenli bir site" diye konuştu. Siteden ilk alışverişi eşinin yaptığını söyleyen Erken, "Benim cimri kocam bana hediye almak yerine 15 liraya anahtarlık almış" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap