SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ebru Şancı: Damacana gibi oldum

Ebru Şancı: Damacana gibi oldum

14 Ağustos 2016 Pazar - 13:33




İkiz bebeklerine kavuşmak için sadece iki ayı kalan Ebru Şancı, hamilelikteki son günlerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kayda geçiri





Ebru Şancı, ikiz kızlarına 7 aylık hamile. Dün kamptan dönen eşi ile hasret gideren Şancı, sosyal medyada paylaştığı kareye, "Senin yüzünden damacana gibi oldum" notunu düştü.

İkiz bebeklerine kavuşmak için sadece iki ayı kalan Ebru Şancı, hamilelikteki son günlerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kayda geçiriyor.

Ebru Şancı’nın bu konuda yaptığı son paylaşımsa bir hayli dikkat çekici. Şancı halk arasında, hamilelik dömeninde özellikle kız çocuk bekleyen annelerin çirkinleştiği ve annenin güzelliğinin kızlarına geçtiğine dair olan inanışa atıfta bulunarak kocasının kendisine neden hala çirkinleşmedin sorusunu yönelttiğini açıklamış.

Ebru Şancı paylaştığı fotoğrafın altına kocasının sorduğu: “‘İki kız bekliyorsun neden hala çirkinleşmedin?’ diye soran bir kocam var. Alpaslan Öztürk hayırdır?” sorusunu eklemiş.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap