SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ebru Şallı Hastalığını İlk Kez Açıkladı

Ebru Şallı Hastalığını İlk Kez Açıkladı

26 Temmuz 2020 Pazar - 10:38




İşadamı Uğur Akkuş ile mutlu bir beraberlik sürdüren manken Ebru Şallı, oğlu Pars ile ilgili sosyal medyada paylaşımlar yapmış geçtiğimiz Nisan ayında kaybettiği küçük oğlunu anmıştı.





İşadamı Uğur Akkuş ile mutlu bir beraberlik sürdüren manken Ebru Şallı, oğlu Pars ile ilgili sosyal medyada paylaşımlar yapmış geçtiğimiz Nisan ayında kaybettiği küçük oğlunu anmıştı.

Evlat acısını yüreğinde her daim hisseden Ebru Şallı, uzun bir aradan sonra hesabından ilk kez tatil fotoğrafı paylaştı. Ebru Şallı, sosyal medyada kendisini menfi anlamda eleştiren ölmesini isteyen insanlar olduğunu söyledi. "İlaç kullanıyorum kafam gidip geliyor" açıklaması yaptı.

"ONLARA KALSA ÖLMEMİ İSTİYORLAR ALDIĞIM İLAÇLARLA AYAKTA DURABİLİYORUM"

Oğlu Pars’ı geçtiğimiz Nisan ayında kaybeden manken Ebru Şallı, 3 ay sonra ilk kez paylaştığı tatil fotoğrafının ardından eleştirildiğini söyledi. Şallı, "Sosyal medyada fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar. Öleyim de, ne geçecek ellerine?" dedi. 

Posta'dan Suna Akyıldız'a konuşan Şallı, “Ayakta durmaya çalışıyorum. Aldığım ilaçlarla kafam gidip geliyor. Bu acı öyle zor ki. Tarif edilemez. Oğlum Beren ve eşim Uğur beni hayata bağlıyor. Her an Ponçiğim ile bağlantıdayım. Oğlum gerçek bir melekti. Hastanede biriktirdiği parayla iki omurilik felçlisi çocuğa akülü sandalye almıştı. Allah bana, onun annesi olmayı nasip etti. Şanslıyım ve şükrediyorum.” diye konuştu. 

Şallı, “Sosyal medyada fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar. Öleyim de, ne geçecek ellerine? Ponçiğim’in vasiyetini yerine getireceğim. İlik nakli tecrit odasında bana şunu söylemişti: ‘Anne hep mutlu ol, gül, böyle güzel kal.’ Şimdi bu sözlere sarılıyorum. Allah, Ponçiğim’in gücünü içime verdi” açıklamasını yaptı.

"EN BÜYÜK HAYALİ HAYVAN BARINAĞI KURMAKTI"

“Mezarı başında köpekleri, kuşları, kedileri var. Oğlumu hiç yalnız bırakmıyorlar. Onları besliyor ve onlara bakıyorum. En büyük hayali hayvan barınağı kurmaktı. Küçük bir barınağı var şimdi. Cennet bahçesi gibi.”“Oğlum çok yüksek bir bilinçteydi. Ondan hep bir şeyler öğrendim. Allah eşim Uğur’dan da razı olsun. 2 yıllık hastane sürecinde hep benimleydi. Ponçik onu çok sevdi.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap