SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ebru Polat pişman oldu

Ebru Polat pişman oldu

09 Eylül 2021 Perşembe - 11:23




Sevgilisi Tolgahan Yıldız ile Nişantaşı'nda görüntülenen Ebru Polat'ın iki hafta önce coronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Virüsü yendikten sonra ilk kez dışarı çıkan Polat, daha önce aşı yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.





İLK KEZ DIŞARI ÇIKTI

Ebru Polat, sevgilisi Tolgahan Yıldız ile önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Koronavirüs atlatan şarkıcı, hastalık sonrası ilk kez dışarıya çıktığını söyledi.

"MASKEMİ YÜZÜMDEN İNDİRMEYECEĞİM"

Aşı olmadığı için pişman olduğunu söyleyen Polat, "Bir hafta hastanede yattım. Allah tüm sağlık çalışanlarından razı olsun. Onlar sayesinde iyi oldum. Allah bu hastalığı düşmanıma bile yaşatmasın. Bundan sonra maskemi yüzümden bile indirmeyeceğim" dedi.

"AŞI YAPTIRMADIĞIM İÇİN ÇOK ZOR GEÇTİ"

Güzel şarkıcı, sözlerine; "İğneden korktuğum için aşı yaptırmamıştım bu yüzden çok zor geçti hastalığım. Çok pişmanım. Keşke aşımı önceden yaptırsaydım" diye devam etti.
 
"HERKESİN AŞI OLMASI LAZIM"

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Ebru Polat, aşı ile ilgili açıklamasını "Herkesin aşı olması lazım. Aşı karşıtı olanlara bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyorum" şeklinde noktaladı.

NE OLMUŞTU?

Ebru Polat, sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. "O kadar korunmama rağmen, evime misafirliğe gelen bir arkadaşımın ihmali yüzünden muhtemelen Covid-19 oldum" demişti. şarkıcı, dört kez test yaptırdığını bunlardan ikisinin negatif, diğer ikisinin pozitif çıktığını belirtmişti.

Şarkıcı, dört kez test yaptırdığını bunlardan ikisinin negatif, diğer ikisinin pozitif çıktığını belirtmişti.

Tat ve koku almadığını söyleyerek, "Kendini ne kadar korursan koru sosyal mesafeye dikkat etmezsen ve maske takmazsan evine gelen misafir aşılıyken de korona olsa bile anlamadığım için maalesef bana da ulaştırdı. Çok üzgünüm" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap