SON DAKİKA



Haber > Magazin > Düğün maliyeti dudak uçuklattı

Düğün maliyeti dudak uçuklattı

14 Mayıs 2016 Cumartesi - 10:02




Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün evleniyor. Son hazırlıklarla yakından ilgilenen çiftin düğün maliyetinin 800 bin TL ile 1 milyon arasında oldu





Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün nikâh masasına oturacak. Ünlü çift, hazırlıklarla ilgilenmek için birkaç gün öncesinden düğünün yapılacağı Ayvalık Cunda Adası'na gitti. Önceki gün törenin yapılacağı Ortunç Otel'de görüntülenen Kobal ve İmirzalıoğlu, hazırlıklarla yakından ilgilendi. basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için ise bahçeye brandalar çekildi.

Davetlilerin oturacağı masalara kadar tüm detaylarıyla inceleyen aşıklara, ailelerinin yanı sıra oyuncu arkadaşları Uğur Yücel ve Şükran Ovalı da eşlik etti.

1 MİLYON TL MASRAF YAPTI

Organizasyon görevlileri ellerinde "14 Mayıs Düğün" yazılı kağıtla konukları Edremit Havaalanı'nda karşıladı. 8 VIP minibüs, 4 otomobil, 100'ün üzerinde çalışan ve 8 ayrı otelle muhteşem bir düğüne hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun farklı kaynaklara göre, 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında masraf yaptığı konuşuluyor.

ÖZEL SAHNE KURULDU


300 kişinin katılacağı düğün töreninden basının görüntü almasına engel olmak için ilginç bir yönteme başvuruldu. Görevliler çiftin isteği üzerine otelin çevresini brandayla kapattı. Otelin çevresini kapatmak için yaklaşık 3 metre boyunda brandalar kullanıldı. Ortunç Otel'in plajına özel bir sahne de kuruldu. Karadenizli şarkıcı Serkan Balcı'nın sahne alacağı düğünde eğlence, after partiyle sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap