SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dolandırıcıların yeni oyunu

Dolandırıcıların yeni oyunu

23 Haziran 2015 Salı - 13:43




Kendilerini Afrika'lı işadamı olarak tanıtan iki şüpheli ellerinde sözde özel bir solüsyonla yıkandığında dolar banknotu haline gelen kağıtlar olduğun





İşadamının parayı verdikten sonra dolandırıldığını anlayarak polise gitmesi üzerine şüpheliler yakalandı. Angola ve Kamerun uyruklu şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ataşehir'de polise başvuran Türk işadamı İ.D.(46) dolandırıldığını söyleyerek şikayette bulundu. İşadamı İ.D. şikayet dilekçesinde "Benimle internet üzerinden irtibata geçtiler. Kendilerini Afrikalı işadamı olarak tanıttılar. Amerika'nın kendilerine dolaylı yoldan yardım etmek için özel bir solüsyonla yıkandığında dolar haline gelen kağıtlar verdiğini, konsolosluktan bu solüsyona almak için kendilerine yardım etmemi istediler. Ne kadar para verirsem ertesi gün iki katını geri alacağımı söylediler. Önümde ufak bir gösteri yaptılar. Kağıt parçası 100 dolarlık banknota dönünce onlara inandım. Onlara 286 bin dolar para teslim ettim. Ancak birkaç gün geçmesine rağmen paramı türlü bahanelerle alamadım. Bir arkadaşıma durumu anlattığımda dolandırıldığını anladım." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap