SON DAKİKA



Haber > Magazin > Doğurana kadar sahneye çıkacağım

Doğurana kadar sahneye çıkacağım

12 Ekim 2016 Çarşamba - 11:43




Hamileliğinin sekizinci ayını dolduran Gülşen, kendisini eleştirenlere cevap verdi. Şarkıcı, “Ben bir pop starım. Doğurana kadar da sahneye çıkacağım”





SÖYLENENLER UMURUMDA DEĞİL

Yaz boyunca verdiği konserler nedeniyle eleştirildiğini belirten Gülşen, “Sekiz aylık hamileyim. Sağlığım yerinde olduğu ve doktorum müsaade ettiği müddetçe hayranlarımdan ayrı kalmayıp sahneye çıkacağım. Ben bir pop starım ve kimin ne dediği umurumda değil” diye konuştu.

DOĞUM TÜRKİYE'DE OLACAK

Gülşen basında çıkan “Amerika'da doğum yapmaya karar verdi” haberlerine de açıklık getirdi. Şarkıcı, “Bebeğimi Türkiye'de doğuracağım. Amerika'da ev falan da tutmadım. Burada tüm imkanlar var” dedi. Gülşen bebeği için gönderilen hediyeler için de hayranlarına teşekkür etti. Yaklaşık bir ay sonra ilk bebeğini kucağına alacak olan Gülşen, “Anne olacağım için hayranlarımı ihmal edemem. Ben bir pop starım ve onla karşı da sorumluluklarım var. Gerek giyim kuşamım gerekse verdiğim konserlerle sorumluluklarımı yerine getirmeliyim” diye konuştu.

BENDEN ÖĞRENECEKLERİ ÇOK ŞEY VAR


Gülşen giyim tarzıyla ilgili eleştirilere de cevap verdi: “Dışarı istediğim gibi çıkarım. Benim giydiklerimi kimin giydiğini de umursamam. Ben yıldızım. Beni takip etsinler, öğrenecekleri çok şey var” diyerek rakiplerine seslendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap