SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dizilerde kirli siyaset

Dizilerde kirli siyaset

01 Mart 2014 Cumartesi - 09:22




Şefkat Tepe ve Kızılelma dizilerinde hükümetin 'açık hedef' gösterilmesi izleyenlerin tepkisini çekti. Birçok kişi, "Dizileri politikaya alet etmesinl





ŞeFkat Tepe’de karanlık kurul, hükümeti kıyasıya eleştiriyor, onların kılcal damarlarına nasıl gireceğini planlıyordu. Kısaca dizi, hükümeti yıpratmak için araç olarak kullanılıyordu. Tepkiler artınca, Konya Valiliği dizinin kendi sınırlarında çekilmesini yasakladı. Ama başka mekanlarda çekimler yapıp, hükümete saldırmaya devam edecekler. Bu ne kadar çirkin, ayıp, saygısızca bir yöntemse, Osman Sınav'ın yapımcılığında çekilen Kızılelma dizisinin bu haftaki bölümünde yer alan sahne de o kadar ayıp. Dizide MİT görevlisi Murad, MİT Müsteşarıyla buluşmasında Türkiye'ye sızmış paralel örgütten bahsediyor ve hedeflerinin Başbakan olduğunu söylüyor. Can alıcı sahne ise ilk kez bir dizide Başbakan'ın ismi zikrediliyor, ‘Hedef Recep Tayyip Erdoğan’ deniyor. İzleyiciler de bu gelişmelerden şikayetlerini dile getirerek, “Biz dizi izlemek istiyoruz. Lütfen dizileri politikaya alet etmesinler” diyorlar.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap