SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dilden dökülen nağmeler

Dilden dökülen nağmeler

24 Mayıs 2015 Pazar - 12:03




Trabzon Valiliği’nin ‘Okumak yaşamaktır ve mızraptan mısraya Anadolu’ doğrultusunda Dumlupınar İlkokulu’nun hazırladığı ‘Dilden Dökülen Nağmeler’ prog





Dumlupınar İlkokulu’nun hazırladığı ‘Dilden Dökülen Nağmeler’ programı katılımcılardan tam not aldı. Hamamizade Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve çok sayıda davetli katıldı.

d4

‘Dilden Dökülen Nağmeler’ programında öğrencilerin şiir dinletisi, türkülerden oluşan koro, folklor etkinlikleri ve resim sergisi etkinlikleri düzenlendi. Düzenlenen etkinliklerle veliler çocuklarıyla gurur duydular.

d3

Dumlupınar İlkokulu Müdürü İsmail Hakkı Güven, “Bu tür etkinlikler çocuklarımızın geleceği açısından önemli ve yeteneklerini sergilemeleri adına gurur verici bir durum” dedi.


d2


Etkinliği hazırlayan Fatma Atasoy, Elvan Erdoğan ve Melahat Türkün’ün uzun uğraşları sonucu etkinliğe büyük katkıları oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap