SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dilan Çiçek Deniz'in tarzı!

Dilan Çiçek Deniz'in tarzı!

08 Kasım 2023 Çarşamba - 11:14




İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak ilişkileri kısa ömürlü olmuş; ikili geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.





Güzellik yarışması Miss Turkey 2014'te ikinci seçilen, şimdilerde oyunculuk kariyeriyle ön planda olan Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson'dan ayrılmış, Afra Saraçoğlu ile dört yıllık aşkı biten Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Ancak ünlü çiftin ilişkisi uzun sürmemiş, ikili; Yazıcıoğlu'nun Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile poz vermesinin ardından sessiz sedasız ayrılmıştı.

  Dilan Çiçek Denizin tarzı dikkat çekti Anahtarını pantolonuna taktı

 

"ANLAŞAMADIĞIMIZI FARK ETTİK"


Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz aylarda Karaköy'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı. Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Yazıcıoğlu, eski sevgilisi Dilan Çiçek Deniz ile ilgili ilk kez konuşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Bunlar her insan arasında olabilen normal şeyler. Hiç bulandırmaya gerek yok. Anlaşamadığımızı fark ettik ve saygı çerçevesinde bir ayrılık kararı aldık.

  Dilan Çiçek Denizin tarzı dikkat çekti Anahtarını pantolonuna taktı

 

KENDİNE HAS TARZI DİKKAT ÇEKTİ


Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Kendine has kombiniyle dikkat çeken Deniz’in evinin anahtarını pantolona takmış olması ise görenleri şaşırttı.

  Dilan Çiçek Denizin tarzı dikkat çekti Anahtarını pantolonuna taktı

 

Ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayan 28 yaşındaki Deniz, rol aldığı tiyatro oyunu hakkında konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Her şeyin ayrı güzelliği var. Dizinin de, tiyatronun da. Tiyatro sahnelerinde de ilk kez yer almıyorum, çocukken de tiyatro deneyimim olmuştu. Keyif alarak oynuyorum.


  Dilan Çiçek Denizin tarzı dikkat çekti Anahtarını pantolonuna taktı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap