SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dilan Çiçek Deniz'den 'Titanic' göndermesi!

Dilan Çiçek Deniz'den 'Titanic' göndermesi!

21 Nisan 2023 Cuma - 15:11




İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz ve Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu birlikte yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde baş başa ilk tatiline çıktı ve Maldivler'e gitti. Deniz ve güneşin keyfini çıkaran 28 yaşındaki tescilli güzeldi Dilan Çiçek, oyuncu sevgilisine poz verdi. Dilan Çiçek'in bikinili karelerine yazdığı 'Titanic' repliği ise dikkat çekti.





2014 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci seçilen, şimdilerde oyunculuk kariyeriyle ön planda olan Dilan Çiçek Deniz (28) ile Mert Yazıcıoğlu'nun (29) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Eski aşkları Thor Saevarsson ve Afra Saraçoğlu'nu çabuk unutan oyuncu çift, birlikte ilk tatiline çıktı. Çiçeği burnunda sevgililer, baş başa vakit geçirmek için Maldivler'e gitti.

MERT'TEN KALPLİ YORUM 

Dilan Çiçek, Maldivler'de çekilen karelerini Instagram hesabından "Anılar yaratıyorum" notuyla paylaştı. Mert Yazıcıoğlu da tatil pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmedi. Güzel oyuncuya sevgilisinin yorumu ise dikkatlerden kaçmadı.

Yazıcıoğlu, hayranlarının beğeni ve yorum yağmuruna tuttuğu fotoğrafa kalp emojisi yorumu ile bir kez daha aşkını gözler önüne sermiş oldu.

BİKİNİLİ POZLAR 

 Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz, tatil karalerini paylaşmaya devam ediyor. Neşesi bir heyli yerinde olan ünlü oyuncu, siyah bikinisiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

TITANIC MESAJI! 

Deniz, sevgilisinin çektiği ve binlerce beğeni alan karelerde, Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio'nun başrolünde yer aldığı, 'En İyi Film' ve 'En İyi Yönetmen' dahil 11 dalda Oscar kazanan, 1997 yapımı Titanic'teki bir repliğe yer verdi.
Ünlü oyuncu, Titanic filminde 'Rose' karakterine hayat veren Kate Winslet'in, Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı 'Jack'e söylediği, "Jack, beni Fransız kızlarından biri gibi çizmeni istiyorum" mesajını yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap