SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dikkat! Yağmura hazırlanın

Dikkat! Yağmura hazırlanın

19 Ağustos 2016 Cuma - 15:58




Sıcak bir haftanın ardından yurdumuz yağışlı bir haftaya hazırlanıyor. Cumartesi yağış alması beklenen İstanbul'da hafta ortasında da fırtınayla birli





Batı bölgelerde yarından itibaren başlayacak yağış geçişleri, yeni haftada diğer bölgelerde de görülecek. İstanbul’da fırtınayla birlikte sağanak yağış bekleniyor, sıcaklık yaklaşık 7 derece birden düşecek.

Sıcak bir haftanın ardından yurdumuz yeni haftada  yer yer yağmur alacak. Yağışlar yarınla birlikte Marmara’nın doğusunda ve İç Ege’de kendini gösterecek.

Cumartesi yağış alması beklenen İstanbul’da hafta ortasında da fırtınayla birlikte sağanak yağış görülecek. Hava sıcaklıklarında düşüş bekleniyor.

Ankara’da Pazar Pazartesi günü yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığında değişiklik beklenmiyor.

Meteorolojiye göre, Cumartesi günü İç Ege gök gürültülü sağanak yağış altında. Marmara’nın doğusunda da sağanak yağış geçişleri var.


Pazar günü Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, İç Ege ve Karadeniz’in iç kesimleri yer yer sağanak yağış alacak.

Pazartesi ise Marmara’nın doğusu, Karadeniz’in tümü ve Erzurum-Kars çevresinde yağış bekleniyor.

Salı günü yurdun batısı sağanak yağışlı. Marmara, Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Adana çevresinde gök gürültülü yağış görülecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap